Gårdsvakt med alarmklocka Gårdsvakt med alarmklocka Gårdsvakt med alarmklocka Gårdsvakt med alarmklocka Gårdsvakt med alarmklocka Gårdsvakt med alarmklocka Gårdsvakt med alarmklocka Gårdsvakt med alarmklocka


Artikelnummer:
004-4170

Gårdsvakt med alarmklocka

Gårdsvakt Protect 800 med alarmklocka och detektor för utomhusbruk. Lämpligt då man vill bli uppmärksammad när fordon eller person kommer in på fastigheten eller in i en byggnad.

Alarmklockan avger kraftig signal då detektorn aktiveras av rörelse. Såväl detektor som mottagarboxen är vattentäta (IP65).

Den trådlösa räckvidden mellan detektor och mottagare är upp till 800 meter, hinder såsom byggnader, buskar, träd m m reducerar räckvidden, vilket innebär att man i de flesta fall kan räkna med ca 400-500 meters räckvidd.

 

Mottagare:

Den väderskyddade boxen innehåller mottagare "Protect 800", på boxen finns en monterad alarmklocka som är kopplad till mottagaren. Mottagarboxen monteras med 4 st medföljande skruvar, den ansluts till ett vanligt vägguttag, strömförsörjningskabeln är ca 0,75 m lång.

Batteri backup för mottagaren 4*AAA batteri (ingår ej) Upp till 16 detektorer kan anslutas

 

PIR Detektor:

*Upp till 800 meter trådlös räckvidd till mottagare *Vattentät (IP65) *Detektionstrålens längd upp till 15 meter *Justerbara känslighet *Upp till 16 PIR's kan användas till samma system.

*Justerbar storlek på linsen. (för att förbättra detektionen av fordon i  rörelse).

*Batteridriven (4 standard AA batterier ingår).

*Arbetstemperatur: -20 till 50.

*Varning vid låg batterinivå (Batteriernas livslängd 6-9 månader)

*24 timmars aktivering (för användning på platser då det behövs 24  timmars detektion), eller nattetids aktivering (för användning på  platser då det endast behövs detektion under mörker).

*Man kan även köpa till en trådlös tryckknapp till systemet och på så  sätt aktivare ringklockan via en knapptryckning, ett sätt att skrämma  eller på kalla uppmärksamhet.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Moms visas: